Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

Vergelijkingssite Betch is alweer gestopt

De eind 2013 opgerichte vergelijkingssite Betch.nl is alweer gestopt, meldt GeldWeb. De vergelijker zorgde voor veel rumoer door een kleine polemiek met Independer, maar heeft de activiteiten inmiddels weer verkocht.

Op de site van Betch valt te lezen dat de makers in 2014 ook zijn begonnen om het hun softwaredate inzichten te ontwikkelen voor bedrijven. “Dit heeft er toe geleid dat wij na drie succesvolle jaren hebben besloten om onze activiteiten te verkopen aan een financiële partij”, valt te lezen. Wie die financiële partij is, is niet duidelijk en hoeveel klanten via Betch een verzekering hebben afgesloten ook niet.

Betch zorgde bij de oprichting voor veel opschudding door gebruik te maken van de webcam Indy, van Independer. Die concurrent vroeg zich ook gelijk af of Betch wel de belofte waar kon maken alle verzekeringen en vergelijkingssites te vergelijken. Betch zette zich volgens de concurrent dusdanig af tegen Independer dat er sprake was van kleinerende uitlatingen aan zijn adres. Uiteindelijk werd de zaak onderling opgelost.

Bron: am:signalen