Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

Opening Bedrijvencentrum De Hazewind

Opening Bedrijvencentrum De Hazewind

Met veel plezier hebben Bloom Advies, Post Risicobeheer en Van Tuil Bedrijfsadvies de keukentafel en zolder ingeruild voor een gezamenlijk bedrijfspand, Bedrijvencentrum De Hazewind.

We zijn trots op het resultaat van vele weekenden schoonmaken, schilderen en andere klussen en zijn onlangs verhuisd naar het pand aan de Steenkamp 5a te Gieten.
Christian Post van Post Risicobeheer: “Toen deze mogelijkheid zich aandiende zag ik mij hier wel zitten, maar niet alleen. Vandaar dat ik collega-ondernemers Henk Wierda (Bloom Advies) en Jan Hendrik van Tuil van het gelijknamige adviesbedrijf heb benaderd om gezamenlijk onze intrek te nemen”.

En ook zij waren enthousiast. Jan Hendrik van Tuil: “We werken alle drie voor met name MKB-bedrijven hier in de regio en door onze netwerken te bundelen denken wij onze posities te kunnen versterken”. Vrijdag 18 mei hebben we Bedrijvencentrum De Hazewind opengesteld voor familie, vrienden en relaties. Henk Wierda: “Het was een zeer geslaagde middag met veel nieuwe contacten en dat levert mij veel energie op.

Het Bedrijvencentrum direct aan de N34 nodigt ook echt uit om vaker bijeenkomsten voor ondernemers te organiseren en hier denken wij ook over na”. Voor meer informatie verwijzen we graag naar www.bcdehazewind.nl of kom gewoon een keer langs.