Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

Over Post Risicobeheer

Post Risicobeheer houdt zich bezig met risicoadvisering en risicobeheer voor bedrijven vanuit de kernwaarden vertrouwen, verdiepen en verbinden.
Binnen onze dienstverlening is advies en beheer aan bedrijven, direct en indirect gelieerd aan de agrarische sector, een belangrijke specialisatie.

Of het nu gaat om landbouwmechanisatie, machine- en stallenbouw, metaal- en (installatie)techniek, akkerbouw, veehouderij, (agrarisch) loonwerk, grondverzet of groenvoorziening, stuk voor stuk bedrijven die te maken hebben met specifieke risico’s. Met onze kennis en ervaring kunnen wij deze risico’s optimaal voor u beheren.

Post Risicobeheer is een onafhankelijke specialist die op een betrokken en persoonlijke wijze kan ondersteunen bij het beheren van uw risico’s. Uw (bedrijfs)belangen dienen integer en oprecht behartigd te worden. Persoonlijke aandacht en kwaliteit van dienstverlening staan voorop.

Ons kantoor hecht veel waarde aan een lange relatie met haar klanten. Dit uit zich door eerlijk en vakkundig advies.
Eerlijk advies omdat we altijd het belang van de klant centraal hebben staan.
Vakkundig advies vanwege het continue bijhouden van onze vakdiploma’s, onze jarenlange ervaring en het volgen van permanente educatie om onze kennis op peil te houden.
 
U merkt pas goed onze toegevoegde waarde als u vanwege een vervelende situatie een schade moet melden. Vanaf de eerste schademelding zetten wij ons voor u in en we zijn pas klaar als de schade naar tevredenheid is afgewikkeld.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening lees dan onze dienstenwijzer en dienstverleningsdocumenten.
 
Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken!

Contact Post Risicobeheer