Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

voor Medewerkers

Uw medewerkers zijn met hun kennis en vaardigheden onmisbaar voor het succes en de continuïteit van uw bedrijf. Als ondernemer wilt u uw medewerkers aan uw bedrijf binden. Aan de andere kant zorgen medewerkers ook voor extra risico’s. Als uw medewerker fouten maakt, is het bedrijf aansprakelijk voor de ontstane schade. Ook kan een medewerker langdurig ziek worden, waardoor u als ondernemer extra kosten moet maken om geen omzetverlies te lijden.
 
De meeste medewerkers zijn niet alleen geïnteresseerd in een goed salaris. Wilt u een medewerker aan u binden, moet u meer bieden. Dit doet u door het aanbieden van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, uitdagende werkzaamheden en goede mogelijkheden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ook het scheppen van een prettige werksfeer is belangrijk. 
 
Als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden kunt u de medewerkers aantrekkelijke verzekeringen aanbieden. Denk hierbij aan een zorgverzekering met collectiviteitskorting en uitgebreide voorwaarden.
 
Een goed preventiebeleid verkleint de kans op risico’s aanzienlijk. Echter u kunt hiermee niet alle risico’s uitsluiten. Een medewerker kan buiten uw invloedsterrein betrokken raken bij een ongeluk of schade veroorzaken. Zeker bij letselschade kunnen hier enorme bedragen mee gemoeid zijn.
 
Risico’s die u als ondernemer niet zelf kan of wil dragen, kunt u via een verzekering overdragen aan een verzekeraar. Helaas bestaat er niet één personeelsverzekering die alles omvat. Ook hier komt onze rol als adviseur goed van pas. Samen met u stellen we vast welke risico’s u wilt en welke u wettelijk gezien moet verzekeren. Uit het brede aanbod van verzekeringsproducten gaan wij na welke het beste aansluiten op uw profiel.

Met een heldere aanpak worden risico’s in kaart gebracht. De personeelskosten kunnen worden omgezet in personeelswaarde. Wat voor uw werknemers het beste is, bepaalt u zelf. Wij staan u bij het maken van die keuze graag met raad en daad terzijde.