Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

voor Agro

Post Risicobeheer is gespecialiseerd in risicobeheer voor bedrijven direct en indirect gelieerd aan de agrarische sector.

Of het nu gaat om landbouwmechanisatie, machine- en stallenbouw, metaal- en (installatie)techniek, akkerbouw, veehouderij, (agrarisch) loonwerk, grondverzet of groenvoorziening. Stuk voor stuk bedrijven die te maken hebben met specifieke risico’s. Met onze kennis en ervaring kunnen wij deze risico’s optimaal voor u beheren.

Onze specialisatie in de agrarische sector is herkenbaar door hantering van onderstaande handelsnamen voor de diverse doelgroepen. Door samenwerking met diverse partijen die net als Post Risicobeheer jarenlange ervaring hebben in de agrarische sector kunnen wij een landelijke dekking waarborgen.

Lease Verzekerd -  voor het leasen van machines

De aankoop van landbouw- en/of werkmaterieel is voor veel bedrijven een forse investering met gevolgen voor de liquiditeitspositie.
Steeds vaker maken bedrijven daarom gebruik van de mogelijkheid van leasing.
 
Met het leasen van landbouw- en/of werkmaterieel spreidt u de kosten, investeert u zonder inbreuk te maken op het werkkapitaal en blijft de liquiditeit van uw bedrijf intact.

Het leasecontract kan afgestemd worden op de verwachte levensduur of de gebruiksduur, waardoor u sneller kunt inspelen op veranderingen.

Lees meer op leaseverzekerd.nl