Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

portret christian post

Linkedin Post Risicobeheer  Christian Post. Bekijk profiel.

Met beleid verzekerd

Met persoonlijke aandacht, kwaliteit van dienstverlening en een duidelijk en herkenbaar onderscheidend vermogen beheren wij uw risico’s.

Post Risicobeheer is geheel onafhankelijk en staat voor zijn klanten.
Wij beoordelen en geven inzicht in de risico’s voor uw onderneming, voor uw medewerkers en voor uzelf. Een optimaal risicobeheer begint tenslotte bij het krijgen van inzicht.
Als ondernemer bent u bezig met ondernemen en heeft u niet altijd de focus op de risico’s die dit met zich mee brengt.

Met onze kennis en ervaring helpen wij u om de risico’s bij het ondernemen te beheersen.

Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken.  

Contact Post Risicobeheer

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR POST RISICOBEHEER

1 Persoonlijke aandacht
Post Risicobeheer bouwt bewust aan een lange termijn relatie met u als klant. Dit ziet u terug in onze goede service.

2 Een ondernemende partner
Wij zijn proactief, snel en goed bereikbaar. Oftewel: net zo ondernemend als u. Bij schade of problemen staan wij direct voor u klaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

3 Focus op goed risicobeheer
U helpen slim om te gaan met uw risico’s, dat is ons uitgangspunt. Verzekeringen zijn daarbij een middel, geen doel op zich.

4 Totale ontzorging
Van advies tot verzekering en schadeafwikkeling: wie samenwerkt met Post Risicobeheer, heeft nergens omkijken naar.

5 Deskundig en onafhankelijk
Met onze kennis en ervaring kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Dankzij onze samenwerking met tal van verzekeraars, bent u altijd verzekerd van goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs.

Tips voor werkgevers

 

Risicobeheer voor Medewerkers

voor Medewerkers

Uw medewerkers zijn met hun kennis en vaardigheden onmisbaar voor het succes en de continuïteit van uw bedrijf. Als ondernemer wilt u uw medewerkers aan uw bedrijf binden. Aan de andere kant zorgen medewerkers ook voor extra risico’s. Als uw medewerker fouten maakt, is het bedrijf aansprakelijk voor de ontstane schade. Ook kan een medewerker langdurig ziek worden, waardoor u als ondernemer extra kosten moet maken om geen omzetverlies te lijden.
 
De meeste medewerkers zijn niet alleen geïnteresseerd in een goed salaris. Wilt u een medewerker aan u binden, moet u meer bieden. Dit doet u door het aanbieden van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, uitdagende werkzaamheden en goede mogelijkheden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ook het scheppen van een prettige werksfeer is belangrijk. 
 
Als onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden kunt u de medewerkers aantrekkelijke verzekeringen aanbieden. Denk hierbij aan een zorgverzekering met collectiviteitskorting en uitgebreide voorwaarden.
 
Een goed preventiebeleid verkleint de kans op risico’s aanzienlijk. Echter u kunt hiermee niet alle risico’s uitsluiten. Een medewerker kan buiten uw invloedsterrein betrokken raken bij een ongeluk of schade veroorzaken. Zeker bij letselschade kunnen hier enorme bedragen mee gemoeid zijn.
 
Risico’s die u als ondernemer niet zelf kan of wil dragen, kunt u via een verzekering overdragen aan een verzekeraar. Helaas bestaat er niet één personeelsverzekering die alles omvat. Ook hier komt onze rol als adviseur goed van pas. Samen met u stellen we vast welke risico’s u wilt en welke u wettelijk gezien moet verzekeren. Uit het brede aanbod van verzekeringsproducten gaan wij na welke het beste aansluiten op uw profiel.

Met een heldere aanpak worden risico’s in kaart gebracht. De personeelskosten kunnen worden omgezet in personeelswaarde. Wat voor uw werknemers het beste is, bepaalt u zelf. Wij staan u bij het maken van die keuze graag met raad en daad terzijde.