Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

portret christian post

Linkedin Post Risicobeheer  Christian Post. Bekijk profiel.

Met beleid verzekerd

Met persoonlijke aandacht, kwaliteit van dienstverlening en een duidelijk en herkenbaar onderscheidend vermogen beheren wij uw risico’s.

Post Risicobeheer is geheel onafhankelijk en staat voor zijn klanten.
Wij beoordelen en geven inzicht in de risico’s voor uw onderneming, voor uw medewerkers en voor uzelf. Een optimaal risicobeheer begint tenslotte bij het krijgen van inzicht.
Als ondernemer bent u bezig met ondernemen en heeft u niet altijd de focus op de risico’s die dit met zich mee brengt.

Met onze kennis en ervaring helpen wij u om de risico’s bij het ondernemen te beheersen.

Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken.  

Contact Post Risicobeheer

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR POST RISICOBEHEER

1 Persoonlijke aandacht
Post Risicobeheer bouwt bewust aan een lange termijn relatie met u als klant. Dit ziet u terug in onze goede service.

2 Een ondernemende partner
Wij zijn proactief, snel en goed bereikbaar. Oftewel: net zo ondernemend als u. Bij schade of problemen staan wij direct voor u klaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

3 Focus op goed risicobeheer
U helpen slim om te gaan met uw risico’s, dat is ons uitgangspunt. Verzekeringen zijn daarbij een middel, geen doel op zich.

4 Totale ontzorging
Van advies tot verzekering en schadeafwikkeling: wie samenwerkt met Post Risicobeheer, heeft nergens omkijken naar.

5 Deskundig en onafhankelijk
Met onze kennis en ervaring kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Dankzij onze samenwerking met tal van verzekeraars, bent u altijd verzekerd van goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs.

Tips voor werkgevers

 

Vergelijkingssite Betch is alweer gestopt

Op de site van Betch valt te lezen dat de makers in 2014 ook zijn begonnen om het hun softwaredate inzichten te ontwikkelen voor bedrijven. “Dit heeft er toe geleid dat wij na drie succesvolle jaren hebben besloten om onze activiteiten te verkopen aan een financiële partij”, valt te lezen. Wie die financiële partij is, is niet duidelijk en hoeveel klanten via Betch een verzekering hebben afgesloten ook niet.

Betch zorgde bij de oprichting voor veel opschudding door gebruik te maken van de webcam Indy, van Independer. Die concurrent vroeg zich ook gelijk af of Betch wel de belofte waar kon maken alle verzekeringen en vergelijkingssites te vergelijken. Betch zette zich volgens de concurrent dusdanig af tegen Independer dat er sprake was van kleinerende uitlatingen aan zijn adres. Uiteindelijk werd de zaak onderling opgelost.

Bron: am:signalen