Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

portret christian post

Linkedin Post Risicobeheer  Christian Post. Bekijk profiel.

Met beleid verzekerd

Met persoonlijke aandacht, kwaliteit van dienstverlening en een duidelijk en herkenbaar onderscheidend vermogen beheren wij uw risico’s.

Post Risicobeheer is geheel onafhankelijk en staat voor zijn klanten.
Wij beoordelen en geven inzicht in de risico’s voor uw onderneming, voor uw medewerkers en voor uzelf. Een optimaal risicobeheer begint tenslotte bij het krijgen van inzicht.
Als ondernemer bent u bezig met ondernemen en heeft u niet altijd de focus op de risico’s die dit met zich mee brengt.

Met onze kennis en ervaring helpen wij u om de risico’s bij het ondernemen te beheersen.

Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken.  

Contact Post Risicobeheer

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR POST RISICOBEHEER

1 Persoonlijke aandacht
Post Risicobeheer bouwt bewust aan een lange termijn relatie met u als klant. Dit ziet u terug in onze goede service.

2 Een ondernemende partner
Wij zijn proactief, snel en goed bereikbaar. Oftewel: net zo ondernemend als u. Bij schade of problemen staan wij direct voor u klaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

3 Focus op goed risicobeheer
U helpen slim om te gaan met uw risico’s, dat is ons uitgangspunt. Verzekeringen zijn daarbij een middel, geen doel op zich.

4 Totale ontzorging
Van advies tot verzekering en schadeafwikkeling: wie samenwerkt met Post Risicobeheer, heeft nergens omkijken naar.

5 Deskundig en onafhankelijk
Met onze kennis en ervaring kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Dankzij onze samenwerking met tal van verzekeraars, bent u altijd verzekerd van goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs.

Tips voor werkgevers

 

94 procent van mkb doet niet aan risicomanagement

Mogelijkheden voor adviseurs
De verzekeringsadviseur is volgens Vermeulen de ideale persoon om hierop in te spelen: “De natuurlijke adviseur van het mkb is in eerste plaats de verzekeringsadviseur, daarna komt pas de accountant. Er ligt een groot terrein braak, waar je je toegevoegde waarde naar de klant kunt bewijzen.”

Het NBBC deed ook onderzoek naar adviseurs en hun ambities op het gebied van risicomanagement. Hieruit bleek dat 60 procent van de adviseurs wel geïnteresseerd was in risicobeheer, maar deze bleken vaak zelf niet hun zaken op orde te hebben. “De grootste enthousiastelingen zijn zelf intern nog niet zo met risicomanagement bezig. Misschien is het goed om eerst met je eigen organisatie te beginnen. Het is ook een voordeel als je dit werk vanuit een intrinsieke motivatie doet”, aldus Vermeulen.

Fambizz50
Volgende maand verschijnt weer een nieuwe editie van de Fambizz Post in tabloidformaat. Daarin publiceert de redactie onder meer de Fambizz50, een lijst met 50 adviseurs uit verschillende sectoren die met succes hun service aanbieden voor familiebedrijven.

Bron: FAMBIZZ