Telefoon Post Risicobeheer   0592 265 165

portret christian post

Linkedin Post Risicobeheer  Christian Post. Bekijk profiel.

Met beleid verzekerd

Met persoonlijke aandacht, kwaliteit van dienstverlening en een duidelijk en herkenbaar onderscheidend vermogen beheren wij uw risico’s.

Post Risicobeheer is geheel onafhankelijk en staat voor zijn klanten.
Wij beoordelen en geven inzicht in de risico’s voor uw onderneming, voor uw medewerkers en voor uzelf. Een optimaal risicobeheer begint tenslotte bij het krijgen van inzicht.
Als ondernemer bent u bezig met ondernemen en heeft u niet altijd de focus op de risico’s die dit met zich mee brengt.

Met onze kennis en ervaring helpen wij u om de risico’s bij het ondernemen te beheersen.

Wij komen graag met u en uw onderneming kennismaken.  

Contact Post Risicobeheer

VIJF REDENEN OM TE KIEZEN VOOR POST RISICOBEHEER

1 Persoonlijke aandacht
Post Risicobeheer bouwt bewust aan een lange termijn relatie met u als klant. Dit ziet u terug in onze goede service.

2 Een ondernemende partner
Wij zijn proactief, snel en goed bereikbaar. Oftewel: net zo ondernemend als u. Bij schade of problemen staan wij direct voor u klaar, ook ‘s avonds en in het weekend.

3 Focus op goed risicobeheer
U helpen slim om te gaan met uw risico’s, dat is ons uitgangspunt. Verzekeringen zijn daarbij een middel, geen doel op zich.

4 Totale ontzorging
Van advies tot verzekering en schadeafwikkeling: wie samenwerkt met Post Risicobeheer, heeft nergens omkijken naar.

5 Deskundig en onafhankelijk
Met onze kennis en ervaring kunnen wij u op deskundige wijze adviseren. Dankzij onze samenwerking met tal van verzekeraars, bent u altijd verzekerd van goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs.

Tips voor werkgevers

 

Opening Bedrijvencentrum De Hazewind

Opening Bedrijvencentrum De Hazewind

We zijn trots op het resultaat van vele weekenden schoonmaken, schilderen en andere klussen en zijn onlangs verhuisd naar het pand aan de Steenkamp 5a te Gieten.
Christian Post van Post Risicobeheer: “Toen deze mogelijkheid zich aandiende zag ik mij hier wel zitten, maar niet alleen. Vandaar dat ik collega-ondernemers Henk Wierda (Bloom Advies) en Jan Hendrik van Tuil van het gelijknamige adviesbedrijf heb benaderd om gezamenlijk onze intrek te nemen”.

En ook zij waren enthousiast. Jan Hendrik van Tuil: “We werken alle drie voor met name MKB-bedrijven hier in de regio en door onze netwerken te bundelen denken wij onze posities te kunnen versterken”. Vrijdag 18 mei hebben we Bedrijvencentrum De Hazewind opengesteld voor familie, vrienden en relaties. Henk Wierda: “Het was een zeer geslaagde middag met veel nieuwe contacten en dat levert mij veel energie op.

Het Bedrijvencentrum direct aan de N34 nodigt ook echt uit om vaker bijeenkomsten voor ondernemers te organiseren en hier denken wij ook over na”. Voor meer informatie verwijzen we graag naar www.bcdehazewind.nl of kom gewoon een keer langs.